"ABSOLUUT DE BESTE, MEEST CREATIEVE
EN MEEST INDRUKWEKKENDE TRAINING
DIE IK OOIT HEB MOGEN ERVAREN"
Peter Berg, Directeur Ordina AM


Remco Claassen is een rebelse spreker, trainer en auteur die zich richt op de (verdere) ontwikkeling van talent op het gebied van leiderschap en effectiviteit.
Na een oorspronkelijke start als ingenieur in de informatica branche kwam hij via sales management en personal development management ‘bij toeval’ terecht in trainersland.


Daarna kwam zijn loopbaan in een stroomversnelling. Onder andere zijn presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben hem op de kaart gezet. Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van de meest gevraagde sprekers op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Hij is auteur van de best-sellers ‘IK’, ‘WIJ’ en 'Verbaal Meesterschap'. Bij Focus Conferences en DenkProducties is hij al 15 jaar op rij best beoordeelde trainer. Remco is een humor volle, ietwat botte kenniskliko. Als performer is hij het best te beschrijven als een kruising tussen
Dr. Stephen R. Covey en cabaretier Hans Teeuwen.


De hoofdthema’s van zijn boeken, trainingen, workshops en lezingen zijn LEIDERSCHAP en EFFECTIVITEIT. Het gaat hierbij zowel om persoonlijk leiderschap als het leiding geven aan anderen. Je leert, zowel zakelijk als privé, WAT er WAAROM moet gebeuren en HOE dat WANNEER gaat lukken!’.


Dit vertaalt zich in onderwerpen als:


Persoonlijke Effectiviteit / Team Effectiviteit
Introspectie ( wie ben ik, wat wil ik)
Verbaal Meesterschap / Spreken met Impact
De ontwikkeling van Mission Statements (personal & corporate)
Leadership Development (processen en coaching)

Boeken uitgebracht door Remco Claassen

IK

ik

'IK’ is een belangrijk boek, omdat het over uzelf gaat. Het geeft vernieuwende, pragmatische inzichten in persoonlijk leiderschap. 'IK' is volledig op uw lijf geschreven.

WIJ

wij

U weet wat u wilt, maar... u bent er nog niet! Nu begint het spannende spel om het voor elkaar te krijgen. En ja, dan een breed scala van anderen in beeld: bestuurders, bazen, collega's, klanten, (schoon)familie, vrienden buren, uw partner en kinderen. Al deze personen zijn spelers op uw pad naar geluk en succes in uw leven. Met 'WIJ' in handen leert u slimmer met hen omgaan.

Verbaal Meesterschap

verbaal-meesterschap

Vele uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos gezever. Als we niet slapen, houden we ons vooral bezig met communicatie. En dat luistert allemaal erg nauw. De ander snapt er namelijk al gauw niks van. U legt het toch duidelijk uit? Het is een hele kunst om goed te communiceren, zonder verwijten, woede en ontploffingen.

Voor meer informatie over Remco Claassen kunt u terecht op www.RemcoClaassen.nl