Profiteer van Masterclasses van Remco Claassen ter waarde van €500,-

Als gast word je iedere avond getrakteerd op een unieke masterclass van Remco Claassen.
Iedere avond snijdt Remco een nieuw onderwerp aan, waardoor het voor de totaalbeleving aan te raden is om bij alle avonden aanwezig te zijn. Is dit niet mogelijk, dan is er geen man overboord, de masterclasses zijn namelijk ook apart van elkaar te volgen.
Wanneer je een masterclass, workshop of lezing van Remco bij een andere gelegenheid zou bezoeken lopen de kosten al snel in de honderden euro's. De avonden van 'Heel Brabant Spreekt' zijn dus de uitgelezen kans om zijn masterclasses een keer mee te maken.

Remco Claassen heeft diverse indrukwekkende programma’s ontwikkeld die op een niet bedreigende manier haar deelnemers leert ontdekken wat ‘ont’-wikkelen echt inhoudt.
Geen typologie modellen, geen rollenspellen met camera’s, geen (pijnlijke) feedback-sessies, geen sensitivity-training en zeker niets zweverigs of kolenloperigs. Op basis van beproefde principes van internationale top-auteurs wordt op organisatie-, team-, relatie- en persoonlijk niveau gewerkt aan meer effectiviteit. De trainingen, workshops en lezingen zijn interactief, vol humor en bevatten veel momenten van persoonlijke inzichten.
Daarnaast wordt alles stevig onderbouwd met de inzichten van vooraanstaande psychologen, sociologen en behavioristen. Het zijn plezierige, ervaringsgerichte programma’s met veel diepgang die op geen enkel moment zweverig of oppervlakkig worden.


Al de programma’s zijn ontworpen met de krachtige triple-E trainingsmethode.
Dit betekent een vloeiende opeenvolging van:


- Educatie: priemende presentaties van heldere theorieën. (multi-goeroe)
- Entertainment: anekdotes, interacties, oefeningen, video’s en muziek.
- Empowerment: diepgaand besef wat het getrainde betekent voor jouw leven.

ONDERWERPEN
MASTERCLASSES


Masterclass 1
Dinsdag 6 februari
- Onderwerp nog niet bekend


Masterclass 2
Dinsdag 6 maart
- Onderwerp nog niet bekend


Masterclass 3
Dinsdag 3 april
- Onderwerp nog niet bekend


Masterclass 4
Dinsdag 15 mei
- Onderwerp nog niet bekend