THEATER DE HOFNAR
   IN SAMENWERKING MET
   REMCO CLAASSEN
gaan weer op zoek naar
de beste spreker van Brabant

Nederland kent letterlijk duizenden trainers en coaches die allemaal strijden om een plekje op de podia van Nederland. Velen zijn in dienst van trainingsbureaus of grote opleidingsinstituten. Anderen hebben het lef gehad om als zelfstandig ondernemer een stuk van de taart te claimen. Stuk voor stuk timmeren ze aan de weg om hun zalen gevuld te krijgen. Precies zoals in de muziekindustrie zijn er slechts enkelen die 'een hit' scoren en daarmee landelijke bekendheid verkrijgen.

Heel Brabant Spreekt

Theater de Hofnar gaat in samenwerking met Remco Claassen op zoek naar het beste spreektalent van Brabant. In drie rondes nemen telkens drie sprekers het tegen elkaar op waarna een vierkoppige jury, met als vijfde kop het publiek, een winnaar bepaalt die door gaat naar de Grande Finale op dinsdag 15 mei.


In de Grande Finale nemen de drie rondewinnaars het tegen elkaar op, waarna via dezelfde weg de grote winnaar wordt gekozen. Diegene mag zich 'Beste Spreker van Brabant' noemen.


Alle avonden starten om 20.15 uur en hebben een geschatte eindtijd van 22.30 uur.
Voor de pauze zullen de 3 deelnemers aan het woord komen, waarna de pauze dient als stemmoment en uiteraard een moment voor rust en een drankje.
Na de pauze volgt de masterclass van Remco Claassen en het moment waar de hele avond om draait: de prijsuitreiking!


De voorrondes vinden plaats op de volgende data:
Dinsdag 6 februari
Dinsdag 6 maart
Dinsdag 3 april