Tijdens alle avonden wordt het deskundig oordeel geveld door een jury.
Deze jury bestaat uit een 4-koppige vakjury van vooraanstaande personen uit het werkveld, aangevuld door de stem van het publiek.

We stellen de jury hieronder aan u voor:

remco-claassen

Remco Claassen (Juryvoorzitter)

Remco Claassen is een veelgevraagd spreker in het circuit. Hij verzorgt workshops, trainingen en lezingen met als hoofdthema's Leiderschap en Effectiviteit. Na een oorspronkelijke start als ingenieur in de informatica branche kwam hij via sales management en personal development management ‘bij toeval’ terecht in trainersland. Onder andere zijn presentaties in het voorprogramma van internationale topsprekers als Stephen Covey, Tom Peters en Robert Cialdini hebben hem op de kaart gezet.

hans-janssen

Hans Janssen

Hans Janssen is wellicht de meest overtrainde professional van Nederland. Als oprichter en eigenaar van DenkProducties, produceert hij al meer dan 15 jaar seminars met de beste sprekers uit binnen- en buitenland. Van Remco Claassen tot Ben Tiggelaar en van de Speechwriter van Obama tot Robert Cialdini. En een mooie bijvangst voor hemzelf: hij mag zelf altijd op de eerste rij zitten. Hans heeft in de afgelopen jaren tientallen briljante en tientallen goede sprekers voorbij zien komen. Hij heeft inmiddels wel ‘kijk op het vak’. Dat timmermansoog brengt hij mee als positief kritisch jurylid van Heel Brabant Spreekt.

Remy-Gieling

Remy Gieling

Startups, scaleups en investeerders die met een bijzonder idee de wereld veroveren, ze staan allemaal op de radar van Remy Ludo Gieling, de hoofdredacteur van ondernemersplatform Sprout. Vanuit die rol aanschouwde hij de afgelopen jaren honderden, zo niet duizenden pitches en lezingen. Zo voelt hij feilloos aan, wat je op het podium vooral wél en níet moet doen om jouw publiek te blijven boeien.

Mons-de-Goede

Mons de Goede

Mons de Goede studeerde in 1979 af aan de ‘Academie voor Expressie door Woord en Gebaar’ in Utrecht. Sindsdien is hij werkzaam in het theater en
theateronderwijs. Hij is de programmeur van het Parktheater in Eindhoven én daarnaast ook van Theater De Hofnar. De ervaring die Mons in alle jaren heeft opgedaan met het opzetten, begeleiden en kritisch bekijken van verschillende theatergroepen en voorstellingen zal hij toepassen bij het jureren van Heel Brabant Spreekt 2018.

p4-zaalfoto-guido-weijers-300x300

Het Publiek

Het publiek heeft de 5e stem in handen. Nadat de drie sprekers van de avond het podium hebben bedwongen volgt er een pauze waarin iedereen in het publiek zijn of haar stem kan uitbrengen. Deze stemmen worden geteld en tellen gezamenlijk voor 20% mee in de einduitslag.