Na twee auditierondes waarbij u als bezoeker de, nog ongefilterde, kandidaten kunt bewonderen op 9 januari en 16 januari, blijven er 9 sprekers over die hun kunsten gaan vertonen op het podium van Theater de Hofnar. En jij kunt hier bij zijn!

Twijfel je nog waarom je deze avonden niet mag missen? We zetten hieronder de redenen nog even voor je op een rijtje.

Geniet iedere avond van 3 sprekers

In alle drie de voorrondes en de Grande Finale, betreden 3 sprekers het podium en strijden om de titel 'Beste Spreker van Brabant'.
Laat je inspireren door de verschillende onderwerpen die tijdens deze dynamische avonden aan bod komen.

Leer van de masterclasses van Remco Claassen

Iedere avond sluit Remco Claassen af met een masterclass. De succesvolle spreker betreedt iedere avond het podium om jou deelgenoot te maken van zijn inspirerende en leerzame methoden aangaande leiderschap en effectiviteit. Remco snijdt hierbij iedere avond een ander onderwerp aan. Een kans die je niet mag laten liggen, deze masterclasses worden doorgaans duur betaald!

Het is een wedstrijd

Ga helemaal op in het wedstrijdelement.
Het is uiteindelijk de verkiezing voor 'Beste Spreker van Brabant'! En jij als bezoeker hebt hierin zeggenschap, want de stem van het publiek telt voor 20% mee in de uiteindelijke beslissing.

Profiteer van de serieprijs

Wil je niets missen, maak dan gebruik van de seriekorting! Bestel je direct kaartjes voor de 4 avonden, dan betaal je maar €50,- in plaats van €60,-

Pak je agenda erbij

Schrijf de volgende data alvast in je agenda:

Voorrondes
Dinsdag 6 februari
Dinsdag 6 maart
Dinsdag 3 april

Grande Finale
Dinsdag 15 mei

Bestel nu je kaartjes

Om van deze bijzondere avonden te genieten kun je via de website van Theater de Hofnar kaartjes kopen. Wil je graag gebruik maken van de serieprijs, zet dan alle avonden in je winkelwagentje alvorens je afrekent, de korting wordt dan automatisch verrekend. Klik hieronder om doorgestuurd te worden naar de website van Theater de Hofnar.

WWW.HOFNAR.NL